“Ik gun het de mensen in de organisatie om meer plezier uit hun werk te halen. Daar waar ze zoveel tijd en energie in stoppen en een belangrijk deel van hun leven is”

Fyke Hurkens

adviseur

“Mijn grootste passie is de communicatie tussen leidinggevende en medewerkers soepel te laten verlopen. Zodat zij van elkaar weten wat zij nodig hebben en dat de medewerker zich gezien voelt. Dat kan er zeker toe bijdragen dat de betrokkenheid van de medewerkers vergroot wordt.”

“Ik adviseer en ondersteun organisaties bij het ontwikkelen van leertrajecten op het gebied van leiderschap, communicatie en samenwerken. Ik breng graag organisaties, managers en medewerkers in beweging, vooral vanuit nieuwsgierigheid, aandacht en waardering.”

“In mijn werk ontdekte ik dat de dialoog belangrijk is om constructief te werken aan duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Professionele communicatie loopt als een rode draad door mijn loopbaan. Mijn ervaring in het bedrijfsleven, gecombineerd met werk als trainer coach bij verschillende trainingsbureaus zet ik met passie in bij DIwerkt. Vanuit mijn persoonlijke ervaring weet ik hoe belangrijk aandacht voor de ‘mens’ in de organisatie bijdraagt het succes. Ik werk op verschillende lagen met mensen aan gedrag, vaardigheden én vooral op identiteitsniveau. Ik zet aan tot actie en reflectie en versta de kunst van ‘samen spelen’. Het ABCD model heb ik ontwikkeld om vorm te kunnen geven aan de dialoog tussen leidinggevenden en medewerkers.”

  • 06 – 4573 4805