“Ik wil heel graag juist de werkgever de oplossing bieden. Gewoon praktisch, waar de werknemer blij van wordt en de werkgever ook”

Luuk Burger

adviseur

“Bij onze opdrachtgevers merk ik dat ze gelukkig worden van een gesprekspartner die inhoudelijk en enthousiast met ze meedenkt om zo samen tot de start van een project ‘duurzame inzetbaarheid’ te komen. Projecten waar zowel de werknemer als de werkgever blij van wordt en waarbij de expertise en passie van onze DIwerkt adviseurs helemaal tot hun recht komt.”

“Ik vind het geweldig om, als partner binnen DIwerkt, de onderneming mede vorm te geven en een bijdrage te leveren aan de te varen koers. Samen lekker ondernemen, dat geeft me enorm veel energie!”

“Het geeft me erg veel voldoening om met DIwerkt en samen met onze opdrachtgevers en diens medewerkers tot innovatieve oplossingen komen. Wanneer ik zie dat dat dan resulteert in échte positieve verandering binnen de organisatie, zowel bij de werkgever als werknemer, dan is het gelukt en dat maakt dit werk zo mooi!”

  • 06 – 486 77 995