“Het is voor mij een uitdaging om ook de werkgever in beweging te krijgen. Het levert aan alle kanten wat op en dat geeft me plezier, want dat is wat ik graag zie: Plezier in het werk”

René Mol

adviseur

“De uitdaging van het ondernemerschap en het nog ruimer aanbieden van diensten met het oog op het realiseren van de vitale organisatie – het welzijn op de werkvloer – vormen voor mij de drijfveren in mijn werk.”

“Als ervaren fysiotherapeut en werkplekadviseur ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan in combinatie met het ondernemerschap. We zorgen voor de juiste ondersteuning van organisaties op weg naar de vitale onderneming. Als fysiotherapeut behandel je mensen symptoomgericht en ben je niet zozeer gefocust op de oorzaken van fysieke klachten. De oorzaken van lichamelijk klachten zijn – naar mijn ervaring en inzicht – veelal werkplek gerelateerd. Vandaar mijn overstap destijds als fysiotherapeut naar de werkzaamheden in de wereld van de werkplekadviseur. Centraal staat het inventariseren van werkhoudingen en werkplekken van medewerkers en de risico’s op klachten daarbij in kaart te brengen.”

“Sleutelwoorden zijn afwisseling van houding en meer beweging. Rode draad in onze werkwijze is de preventieve advisering met het oog op de lange termijn. We hebben de focus dus vooral op het voorkomen en wegnemen van de oorzaken van fysieke klachten en niet zozeer op het symptomatisch behandelen daarvan.”

  • 06 – 1024 6732